Velkommen til Roskilde private Realskole

Vi har enkelte ledige pladser i 1. klasse og 7. klasse til august.

Ring til skolens kontor på tlf. 3150 0000 for yderligere information.

Skolens profil

Roskilde private Realskole er en faglig boglig skole, der sideløbende med elevernes faglige udvikling også har fokus på elevernes trivsel samt sociale og personlige udvikling.

Vi prioriterer den forebyggende indsats allerede fra børnehaveklassen og arbejder blandt andet med læseindlæring ved hjælp af Alkalær-metoden  i indskolingen.

Skolens vision

Vi vil være områdets bedste skole, der giver vores elever det optimale udgangspunkt for at komme videre i uddannelsessystemet som ansvarlige, innovative og livsduelige unge med et solidt fagligt overskud.

• 350 elever i et nært og trygt miljø
  • Max. 22 elever i klasserne